Tänk på detta inför flytten

Tänk på detta inför flytten

Inför en flytt är det mycket som ska ordnas. Det ska fixas och donas och inte minst städas rent i alla skrymslen och vrår. Det kan vara bra att ta allting i rätt ordning och kolla upp innan du flyttar så att du bara kan lyfta luren och ringa samtalen direkt.

Att packa kanske inte känns superkul, men det måste trots allt göras. Det kan också vara en bra sak eftersom det kan dyka upp borttappade saker när du organiserar allt. Du måste även ordna med transporter och – boka en flyttstädning och kolla upp vad du får betala.

kvinna med flyttkartongFlyttstädningen

När du ska bosätta dig på annan ort eller i en annan del av staden är det samma visa som gäller. Saker ska packas ned i lådor och märkas och du ska välja flyttfirma såvida du inte har ett gäng starka personer och hyr en egen flyttbil. Dock kan det vara svårt att hitta, speciellt om du ska flytta till en annan stad och då kan https://www.losningar.se/flyttstadning-stockholm/ som erbjuder smarta lösningar assistera dig i stressen. En flyttfirma kan även packa ned allt åt dig om du vill. Tjänsten kan innefatta så mycket mer än bara själva städningen. Fördelen med en flyttstädning av en firma är att de inte lämnar något obemärkt. Detta är viktigt om din värd senare ska besiktiga lägenheten så att du får tillbaka din deposition. En flyttfirma ger dig även rätt till RUT-avdrag som blir billigare för dig.

Tips inför flytt

Många bävar ofta inför flytten eftersom det kan kännas som ett stressfyllt moment. Väl på plats är det oftast kul men innan, ja det är ett jobbigt skede. Det finns dock tips som kan förenkla för dig. Ju mer du märker upp och lägger med liknande saker, desto enklare blir allt när du packar upp sedan. Använd gärna kläder till att förvara glas och smycken i. Varje låda bör även ha ett märke på vilket rum de ska in i i den nya bostaden. Du kan även ta hjälp av färgtejp och koder så att du vet exakt vart allt ska sedan.