Inred sovrummet när du har flyttat hemifrån

När du äntligen ska flytta hemifrån så finns det många saker du ska tänka på. Inte minst vad du behöver göra med sovrummet. Här finner du därför några bra tips på vad du kan fixa till det.

Modern,Master,Bedroom,InteriorFörst och främst så finns det de grundläggande sakerna till sängen. Det kan kännas lite tråkigt att bara ha med dig gamla sängkläder som redan är på väg att behöva bytas när du flyttar in, så se till att du skaffar ett par påslakan – du hittar flera fina hos Nolhaga Hem på https://www.nolhagahem.se/sv/articles/8/paslakan, och de har även kuddar, örngott, med mera. Just kuddar är det bra att ha några extra av – det blir väldigt mysigt att några fler mjuka kuddar i sängen än bara huvudkudden, och det går att göra det utan att det behöver bli orimligt dyrt. Glöm inte heller att skaffa gardiner som har liknande, lugnande effekt och främjar sömn. Om möjligt inom din budget så är det också bra att välja möbler – eller att måla om de du har – i ljusa, avslappnande färger.

Dra nytta av den yta du har tillgång till

”Vad vill du kunna göra i sovrummet förutom att sova där?”, skriver Harald Nylund för Vi i Villa,

och det är helt rätt fråga att ställa sig. Om du läser innan du går och lägger dig så kanske det kan lämpa sig att satsa på bokhylla. Om du inte har så mycket utrymme över huvud taget kan det kanske vara bäst att använda golvet under sängen som lagringsyta med lådor på hjul som lätt går att dra ut.