Att flytta snyggt

Egentligen borde man göra allt i livet med snygghet och finess. Och visst är vi duktiga på det. Men, när det vankas flytt så vill vi ofta bara att få det överstökat så vi kan gå vidare med vårt nya liv och börja leva. Vad vi då gör fel är att vi börjar i fel ände och bara vill ha det klart. Men ska vi få det klart på bästa möjliga sätt är det viktigt att ha en bra grund. Och den grunden får man genom att planera väl och hålla koll. Att anlita Uppsala stadsbudskontor AB som flyttfirma hjälper till en mycket stor del då du kan hålla koll på annat och fokusera på att rätt saker hamnar i rätt kartong. Det här med att bära är det bäst att överlåta till andra. Men, innan du anlitar flyttfirman är det viktigt att du tänker på ett och annat.

Innan du ringer flyttfirman

Det är viktigt att du går igenom alla dina frågor du har så de får rätt uppfattning om flytten och detta ska helt vara en skriftlig bekräftelse så att allt blir rätt. Sedan vet vi alla att om man ljuger så växer näsan, och när det kommer till en flytt så kan det bli dyrare om du säger att du bor på mindre yta än vad du egentligen gör. Detta då de får för lite personal och det tar längre tid. Tänk även på om det finns hiss, eller hur långt fram som deras lastbil kan köra. Alla dessa småsaker är bra att ha koll på.

Och när du packar ner allt så är det a och o att märka kartongerna väl så du vet exakt vart dem ska och vad som finns i dem. Sedan är det viktigt att du inte packar för tungt – även om det inte är du som ska bära. Utgå från att det är du som ska bära alla kartonger så kommer du finna en bra vikt.